CONTACTEER ONS

HERSTELLING WAGEN
Alle merken

Motorische problemen

Heeft u de indruk dat uw motor niet meer presteert zoals u het gewend bent. Of hoort u een raar geluid wanneer de motor draait? Stinkt uw wagen plots harder dan anders? Dan is er wellicht een probleem met de motor. GEO Cars in Deurne zoekt graag het motorische probleem op en verhelpt het, zodat u snel weer met uw vertrouwde wagen de weg op kunt.

Mechanische problemen

Ondervindt u problemen die volgens u niets met de motor te maken hebben? Misschien remt uw wagen niet meer zoals het hoort, of is de vering plots harder geworden. Hoort u krakende of schurende geluiden? GEO Cars in Deurne onderzoekt waar het probleem zit en verhelpt het euvel snel en kwalitatief.

Betaalbare herstelling zonder zorgen

Of u nu te maken heeft met motorische of mechanische problemen, wij zorgen voor een herstelling zonder zorgen. Wij gaan zelf op zoek naar de benodigde onderdelen om de kapotte of versleten stukken te vervangen. Op die manier moet u enkel uw wagen afleveren en ophalen. Wij zorgen voor de rest! Onze uitstekende service en onklopbare prijzen zorgen ervoor dat u bij ons gegarandeerd als tevreden klant weer buiten rijdt.

Geen carrosserieherstelling

GEO Cars in Deurne is een betrouwbare partner in de herstelling van motorische en mechanische problemen. Wat we echter niet doen is carrosseriewerk. 

Contacteer ons vandaag nog voor herstelling van uw wagen. Ook voor het kleine of grote onderhoud van uw wagenkunt bij ons terecht.