CONTACTEER ONS

ONDERHOUD WAGEN
Alle merken

Een goed onderhouden wagen is een must. Niet alleen om veilig de weg op te gaan, ook om uw wagen zo lang mogelijk te laten meegaan. GEO CARS in Deurne is uw betrouwbare partner voor het onderhoud van uw wagen.

Klein onderhoud

Een klein onderhoud moet regelmatiger gebeuren dan een groot onderhoud. Bij een klein onderhoud vervangen we de olie en de oliefilter.

Groot onderhoud

Een groot onderhoud is in de basis hetzelfde als een klein onderhoud, met enkele extra’s. Bij die extra’s horen onder andere het onderhoud van alle andere vloeistoffen in de wagen (koelvloeistof, remolie, versnellingsbakolie, …).

Doorgaans plaatsen we bij een groot onderhoud ook een nieuwe lucht en interieurfilter.

Onderhoud voor keuring of verkoop

Moet u binnenkort naar de keuring of gaat u uw wagen verkopen? Of het nu om een technische keuring gaat, of om een keuring voor verkoop, wij geven uw wagen het nodige onderhoud. Zo kunt u op uw twee oren slapen dat uw auto probleemloos door de keuring geraakt.

Onderhoud airco

Komt de zomer eraan? Of koelt uw wagen niet goed meer? Of stelt u onaangename geurtjes vast wanneer u de wagen start? Dan is er wellicht iets mis met de airco. Voor het onderhoud en schoonmaken van uw airco kunt u bij GEO Cars in Deurne terecht. In geen tijd heeft u weer een frisse wagen, zonder vieze geurtjes.

Nazicht en vervangen banden

Heeft u de indruk dat uw banden versleten zijn? Slippen ze door? Of rijdt uw wagen misschien niet meer mooi rechtdoor? Dit alles kan ernstige risico’s met zich meebrengen. Laat dan ook zo spoedig mogelijk uw banden uitlijnen of indien nodig vervangen bij GEO Cars in Deurne. 

Contacteer ons vandaag nog voor het onderhoud van uw wagen. Ook voor herstellingen aan uw wagen kunt bij ons terecht.